ICT in het Onderwijs

What's New? Juni 2024

Updated on

Op 28 juni 2024 is er een nieuwe versie van Brightspace uitgerold op de productieomgeving (20.24.6). Hieronder lees je wat de wijzigingen zijn van deze release.

Portflow: Coaching dashboard

Portflow heeft nu een nieuwe functie waarmee je een overzicht krijgt van alle studenten in je cursus. Dat is het coaching dashboard. Je kunt hier zien welke studenten hun portfolio met je gedeeld hebben en of ze actief zijn geweest in Portflow. Vanuit het coaching dashboard kun je gemakkelijk een gedeeld portfolio bekijken of een verzoek tot delen doen. Je bereikt het coaching dashboard door in Brightspace naar een cursus te gaan en binnen die cursus op Portflow te klikken. Lees meer over het coaching dashboard.

Portflow: Feedback geven met video, audio of een schermopname

Het is nu mogelijk om een video-, audio- of schermopname toe te voegen aan je feedback. Lees meer over feedback geven in Portflow.

Portflow: Subdoelen opnemen in de voortgangsevaluatie

Als je een verzoek doet voor een voortgangsevaluatie kun je naast de hoofddoelen nu ook de subdoelen opnemen. Dat betekent dat de beoordelaar dan ook een score/beoordeling moet toekennen aan ieder subdoel. Als subdoelen worden meegenomen in de evaluatie, geldt dit voor alle subdoelen. Het is niet mogelijk om sommige subdoelen wel op te nemen en andere niet.

Manage dates nu ook beschikbaar voor terugkerende Intelligence Agents

In Manage Dates is het nu ook mogelijk om de Start en End Date van terugkerende Intelligence Agents te zien in het overzicht en aan te passen.  Lees meer over Manage Dates.

Annotations tool niet langer ondersteund in oude versies Safari

De Annotations tool is een tool waarmee je feedback kunt geven op een assignment door middel van opmerkingen en aantekeningen in de tekst. Deze tool werkt niet meer op op versies van de browser Safari ouder dan Safari 15.4.

Previous Article What's New? Augustus 2024
Next Article What's New? April 2024