ICT in het Onderwijs

Waar staat mijn seatingnummer?

Updated on

Als je een tentamen gaat maken dat wordt afgenomen met het softwarepakket Cirrus in het Comeniusgebouw, wordt er uiterlijk 3 dagen voordat de toets plaatsvindt een toetsplek en lockernummer voor jou aangemaakt. Dat is één nummer dat zowel je zitplek aangeeft als welke locker je kunt gebruiken.  Deze vind je op de Website Digitaal Toetsen. 

Ga naar:

  1. www.persoonlijkrooster.ru.nl
  2. Navigeer naar de desbetreffende tentamen. Als het een digitaal tentamen is in Cirrus, dan staat er 'Comenius Building' boven aan, en onderaan het blok staat 'Digitaal tentamen (zie figuur)
  3. Klik door op de rode tekst '<Klik hier voor je persoonlijke zitplaats, locker en eindtijd>'

Vervolgens wordt je doorgeleid naar de website Digitaal toetsen.

  • Gebouw = COM, wat staat voor Comeniusgebouw.
  • Ingang = A of B, geeft aan bij welke ingang je naar binnen moet.
  • Verdieping = -1/0/1/2, geeft aan op welke verdieping jouw plek is.
  • Toetsplek/locker = dit is jouw persoonlijke setingnummer en lockernummer. Dit nummer vin dje op de bewegwijzering binnen het gebouw, op je locker en op de toetsplek.

Voor meer informatie over digitale toetsen in het Comeniusgebouw kan er het volgende YouTube filmpje gekeken worden, DigitaalToetsen

Problemen met seatingnummer

Kun je je seatinginformatie niet vinden of sta je niet ingeschreven voor de toets? Neem dan op tijd contact op met het STIP van je faculteit. Zij kunnen je verder helpen of doorverwijzen

Next Article Locatie van het tentamen vinden