ICT in het Onderwijs

Wanneer vul je welke toetsdetails in?

Updated on

Bij het invullen van de toetsdetails wordt er onderscheid gemaakt tussen toetsen die in het Comenius gebouw plaatsvinden en toetsen die op de overige locaties plaatsvinden.

Mocht je op een bepaald moment constateren dat de geschatte aantallen en definitieve aantallen veel van elkaar verschillen, neem dan contact op met e-support.

Toetsen in het Comenius gebouw

Een van de gegevens wordt automatisch ingevuld bij het aanmaken van de toets, een deel dient handmatig aangevuld te worden uiterlijk vijf werkdagen voor afname, en de rest wordt automatisch gevuld 5 werkdagen voor afname

(Automatisch) gevuld na aanmaken in Osiris en Sylabus++

Nadat de toetsen definitief geroosterd zijn, worden de geschatte aantallen ingevuld door Esupport. De geschatte aantallen worden overgenomen uit de DWH (=DataWareHouse) export, zoals dit geroosterd is. De overige gegevens worden overgenomen vanuit Osiris en Sylabus.

Mocht een toets in een later stadium alsnog geroosterd worden, dan dien je de geschatte aantallen zelf in te vullen.

Zelf in te vullen

Vóór de 5e werkdag voor afname dien je de toetswacht, "maakt gebruik van proctorio" en of er gebruik gemaakt wordt van een koptelefoon in te vullen. Daarnaast dient het surveillance formulier geupload te zijn.

Automatisch Op de vijfde werkdag

Op de vijfde werkdag voor afname worden het aantal toetsinschrijvingen overgenomen in het veld definitief.

Toetsen op andere locaties

(Automatisch) gevuld na aanmaken in Osiris en Sylabus++

Dezelfde gegevens worden automatisch gevuld wanneer een toets definitief geroosterd wordt na het roosterproces. Dit verschilt dus niet van toetsen in het Comenius.

Mocht een toets in een later stadium alsnog geroosterd worden, dan dien je de geschatte aantallen zelf in te vullen.

Zelf in te vullen

Vóór de 5e werkdag voor afname dien je de toetswacht, "maakt gebruik van proctorio", extra tijd kandidaten en of er gebruik gemaakt wordt van een koptelefoon in te vullen. eventuele opmerkingen voor extra voorzieningen van kandidaten dienen in het opmerkingen veld te worden aangegeven. Op de vijfde werkdag dient het aantal definitieve kandidaten ingevuld te worden.

Previous Article Locatie
Next Article Hoe voeg ik een inzage toe?